Ale!

Helkama E3 3v 28″ koko:54 cm 3-4pv toimitusaika

2 199,00 

Osasto:

Kuvaus

Uudistunut Helkama E3 kaupunkisähköpyörä on kattavasti varusteltu matalarunkoinen sähköpyörä kolmella vaihteella, joka tarjoaa kaikki olennaiset varusteet vaivattomaan päivittäiskäyttöön kaupunkiolosuhteissa. Käytännöllinen e-city kategorian sähköpyörä sopii niin naisille kuin miehille matalan jalannostokorkeuden ansiosta.
Monipuolisesti varustellusta E3:sta löydät kaikki polkupyörän perusvarusteet. Helkama E3 kaupunkisähköpyörä on varusteltu lokasuojilla, runkolukolla, seisontatuella sekä valoilla edessä ja takana, kaikki kuuluvat vakiovarusteisiin. Erityismaintana Atran Velo tavarateline, joka on yhteensopiva AtranVeloSystem (AVS) korien ja laukkujen kanssa.

Moottori Shimano Steps DU-E5000
Akku Shimano Steps BT-E6000 418Wh
Näyttö Shimano SC-E5000
Laturi Shimano EC-E6000

Shimano Steps E5000 järjestelmä

*Avustustehosta ja ajo-olosuhteista (mm. maasto, tuuliolosuhteet, ajajan paino, ulkolämpötila) riippuen toimintasäde vaihtelee. Sähköavustustila ja akun maksimi kapasiteetti/toimintamatka-arviot perustuvat Shimanon alkuperäisiin testituloksiin, joissa käyttäjän ja pyörän paino oli yhteensä 100kg ja testissä käytetty nopeus oli 23 km/t tasaisella tiellä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop