Cycle Center team

 

Influencerimme

 

Hanna-Maria Seppälä

Hanna-Maria Seppälä

Hanna-Maria Seppälä on suomalainen kansainvälisen kilpauransa päättänyt uimari. Hän oli ensimmäinen suomalainen uinnin maailmanmestaruuden voittanut nainen. Maailmanmestaruus tuli MM-kisoissa Barcelonassa 2003 100 metrin vapaauinnista. Seppälä oli myös ensimmäinen viisissä olympiakisoissa kilpaillut suomalaisuimari.
Nykyään harrastaa mm. triathlonia ja siinä luottaa Cycle Center:in tuotteisiin ja Ridley pyörään.

TWD-Länken

TWD-Länken

Suomen ykkösseura maantiepyöräilyssä. Joukkueessa ajaa maamme lahjakkaimmat kyvyt ja viimeisin tähti Jaakko Hänninen saavutti alle 23v MM pronssia. Seura, jonka kautta lähes kaikki maamme ammattipyöräilijät ovat lähteneet maailmalle.
Cycle Center on tehnyt yhteistyötä viimeiset kolme vuotta. Seura ajaa ainakin seuraavat kolme vuotta Ridley pyörillä ja ajopaidassa Cycle Center mainos.

Kim Harju

Kim Harju

Triathlonin ammattilainen ja kaksinkertainen olympiamatkojen suomenmestari 2016 ja 2017. Pyöränä Ridley Noah.

Lauri Marekwia

Lauri Marekwia

Suomalaisen triathlonin suuri tulevaisuuden toivo. Nuorten suomenmestari, jolla potenttiaalia nousta maailman huipulle. Pyöränä Ridley Noah

Nils Vähä-Vahe

Nils Vähä-Vahe

Pikaluistelun seuraava tähti. Moninkertainen nuorten suomenmestari. Vielä nuorten arvokisoista menestystä hakeva yleisluistelija. Pyöränä Ridley Noah.

Tomi Kanto

Tomi Kanto

Cycle Center:in toimitusjohtaja ja omistaja. Suomen kaikkien aikojen kuudes ammattipyöräilijä. Harrastaa nykyään triathlonia ja siinä ikäluokkansa suomenmestari v. 2018.

Hae mukaan Cycle Center -tiimiin!

 
  0
   0
   Your Cart
   Your cart is emptyReturn to Shop